Mora One - tidløs design med en 90 årig historie

Mora One

Alt startet med at arkitekten og designeren Thomas Sandell fikk øye på en vakker gammel pumpe på en gård i Mora. En rustfarget gårdspumpe som stolt og iherdig har pumpet ut vann, år etter år. Med inspirasjon fra gårdspumpen, den koniske kroppen og de skarpe overgangene til de rette linjene, designet Thomas Sandell vår nye serie Mora One.

Skapt av kontraster
Når det er kontraster kan magi oppstå. Mora One er en elegant serie som henter inspirasjon fra den gamle vakre gårdspumpen og noe er også hentet fra Mora Armatur sin 90 årige historie. Mora One er designet for ett moderne hjem der ett elegant armatur kan løfte et helt rom. Thomas Sandells formgivning er tidløs og vokser med tiden.

Teknikkens under
Mora One er mer enn vakker den er også ett resultat av vår avanserte og velprøvde teknikk. Kjøkken- og servantkranen har mykstenging og kaldstart. Dusjbatteriet er trykk og termostatstyrt noe som sikrer jevn temperatur når du dusjer.

Innovasjon +design + håndverk = sant
Det er tidkrevende å utvikle en ny serie. Teknisk innovasjon, design og håndverk må gå hånd i hånd for at det skal fungere. Mora Armatur støper hver eneste armatur i messing og tester/modifiserer den, til den er perfekt.


For en mer bærekraftig verden
Vi ønsker å gi vårt bidrag til bærekraftig utvikling, og vi er sikre på at våre armaturer skal bidra til en mer bærekraftig verden. Derfor sørger vi for at de sparer så mye vann og energi som mulig. Mora One er ingen unntak!

Håndlaget i Östnor siden 1927
Midt i Sverige i hjertet av Dalarna, ligger en av Europas mest moderne armatur-fabrikker. Her har vi produsert vannkraner siden 1927. Mye har forandret seg gjennom årene, men fortsatt håndlages hvert produkt med omsorg i Mora.

Mora Armatur 90 år
Vi fyller 90 år og feirer dette gjennom å lansere Mora One. Men vi vil også fortsette og forvalte det som Frost Karl Mattsson en gang skapte. Mora Armatur er en av Europas største og mest moderne armaturfabrikk og vi vil se til at det holder seg slik.

Skriv ut